Pakket coaching

“Begeleiding tot succes.”

Als coach evalueren wij het denkproces, bewaken wij de voortgang en motiveren wij de cliënt om een opgesteld plan consistent uit te voeren om de gewenste resultaten daadwerkelijk te bereiken.

Wij weten niet alleen wat we moeten doen maar zijn ook in staat om de cliënt te activeren om het te laten doen.

Life-coaching
Life-coaching is een term die veel wordt gebruikt maar waar geen eensluidende definitie voor is. Alhoewel, de term op zich zegt wel het één en ander. U zou kunnen zeggen: “Life-coaching gaat over het verbeteren van de kwaliteit van het leven” en ‘het leven’ is wat ieder individu ervoor zichzelf onder verstaat. Voor de één gaat het leven over succesvol zijn, voor de ander over goede relaties hebben, voor weer een ander over gezondheid of over uzelf zijn of gelukkig zijn. Allemaal zeer subjectieve onderwerpen.  Maar één ding staat vast: Life-coaching gaat over het verbeteren van uw leven! Ongeacht wat u daaronder verstaat waarbij er wordt gestreefd naar de ideale balans tussen privé en werk.

Mental-coaching
Hoe verder we af komen te staan van wat ons hart ons ingeeft en wat we eigenlijk voelen, hoe vermoeider en troostelozer ons leven aanvoelt, hoe meer inspanning en energie het kost om de dag, werk, privé en vrije tijd door te komen.

Met als gevolg o.a. stress, vermoeidheid, burn-out klachten, faalangst, depressie, passiviteit of doorslaan in het werk (workaholic worden).

Mental-coaching gaat over onderzoek naar- en begrip van de mentale conditionering die uw gedrag aanstuurt. Door beter zicht te krijgen op uw eigen kwaliteiten en persoonlijkheid bent u in staat om steeds betere beslissingen te nemen en groeit uw zelfvertrouwen.

Sport-coaching
Met sport-coaching geven wij u meer inzicht in uzelf, wie u bent als persoon, hoe u functioneert en hoe u omgaat met uw omgeving. Wij helpen u om beter te focussen en onbewuste zaken bewust te maken. Alle twijfels, negatieve gedachten en het analyseren van mislukkingen en het benoemen van positieve ervaringen. Sport-coaching draagt positief bij als u beter wilt worden in uw sport door meer focus en discipline.

Groei verder

Ontdek andere kanten van jezelf
en leer jezelf beter kennen.

Notablond Lifestyle

Haal het maximale uit jezelf en leef een gezond & fit leven.

Notablond Business

Met ons merk Notablond Business bedienen wij onze zakelijke klanten.