Notablond business

“het leveren van topprestaties

Met ons merk Notablond Business bedienen wij onze zakelijke klanten. Of het nu gaat om grote gerenommeerde bedrijven die een team binnen de organisatie willen laten trainen of een startup die begeleiding wil hebben bij de opstartfase, voor elk bedrijf of organisatie zijn wij in staat om het maximale uit de mogelijkheden te halen. In goed overleg zal er op maat een plan van aanpak worden geboden voor uw uitdaging. Onze professionals trainen, inspireren, motiveren en stimuleren naar succes en tot het leveren van topprestaties.

Met Notablond Business bieden wij trajecten aan om het maximale uit werknemers te halen. Werknemers met zelfvertrouwen, werknemers die gewaardeerd worden, werknemers die gestimuleerd worden en werknemers die zich blijven ontwikkelen zullen betere prestaties leveren.

Met onze trajecten bieden wij oplossingen voor het succesvol functioneren op de werkvloer door het verbeteren van de interne-communicatie, teamgeest en het coachen van teams en/of individuele werknemers.

Onze gepassioneerde professionals trainen, inspireren, motiveren en stimuleren teams, maar ook individuele werknemers tot succes en tot het leveren van topprestaties.

Pakket

coaching en advies

Vanuit onze passie inspireren en stimuleren wij tot succes en tot het leveren van topprestaties op elk niveau. Wij zorgen voor een veilige omgeving van waaruit onze aanpak en onze manier van begeleiden als plezierig wordt ervaren en zeer gewaardeerd.

  • Loopbaan coaching
  • Team coaching
  • Personal coaching
  • Coaching voor starters

Pakket

trainingen

Vanuit een veilige omgeving geven wij onze cliƫnten de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. Onze inspiratievolle werkwijze motiveert cliƫnten om vol overgave de trainingsstof op te nemen en zorgen ervoor dat met een voldaan en tevreden gevoel teruggekeken wordt op onze trainingen.

  • Effectief Communiceren
  • Verandermanagement
  • Projectmanagement