Notablond Business

pakket coaching & advies

Vanuit onze passie inspireren en stimuleren wij tot succes en tot het leveren van topprestaties op elk niveau. Wij zorgen voor een veilige omgeving van waaruit onze aanpak en onze manier van begeleiden als plezierig wordt ervaren en zeer gewaardeerd.  

  • Loopbaan coaching
  • Team coaching
  • Personal coaching
  • Coaching voor starters

Pakket

loopbaan
coaching

Met Loopbaan-coaching helpen wij u uw passie te (her) ontdekken en met die kennis een andere loopbaan of gewenste baan te realiseren. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat het werken vanuit passie het meeste werkgeluk geeft. Daarnaast is het zo dat u een hogere marktwaarde krijgt door te doen waar u goed in bent.

Pakket

team coaching

Het functioneren van het team, waarbinnen de medewerkers functioneren, bepaalt het succes van de organisatie. Team-coaching helpt de dynamiek van het team te verbeteren, maar ook het functioneren van de leden van het team als individu.

Pakket

personal coaching

Hoe beter een medewerker als individu in staat is om te presteren hoe beter het team waar hij deel van uitmaakt zal functioneren. Met personal-coaching helpen we medewerkers het maximale uit zijn of haar mogelijkheden te halen.

Pakket

coaching voor
starters

Deze vorm binnen business coaching is bestemd voor degene die voor zichzelf zijn begonnen of dit van plan zijn. Wij helpen u een toekomstvisie te ontwikkelen, doelen te stellen en de daarbij behorende strategie te bepalen en plannen te concretiseren en daarmee aan de slag te gaan.